Efficiëntie in de zorg

Efficiëntie in de zorg is een belangrijk speerpunt. Optimalisatie van werkprocessen, digitalisering en automatisering worden steeds belangrijker om als (zorg)organisatie toekomstbestendig te zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat de organisatie dan ook optimaal presteert? Naast efficiëntie is een focus op effectiviteit onmisbaar.

Door (technologische) ontwikkelingen is de zorg continue in beweging. In woonzorgcentra, ziekenhuizen en andere zorginstellingen is de werkdruk hoog. Zorgprofessionals moeten steeds sneller werken en méér (administratieve) werkzaamheden verrichten. Hoe zorg je ervoor dat je in het secundaire proces geen tijd en kwaliteit verliest?

IoT-oplossing Elise

Slimme technologie, zoals de IoT-oplossing Elise zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënter kunnen worden ingericht. Het totaalconcept van King staat voor Efficiëntie, Logistiek, Inkoop, Service en Equipment. Werkprocessen op deze afdelingen worden door King bestudeerd en vervolgens geoptimaliseerd. Met Elise breng je meer samenhang en meer efficiëntie in je zorginstelling zodat jij je kunt richten op de core business.

Wil je bijvoorbeeld voorkomen dat er buiten een contract om ingekocht wordt? Wil je direct productinformatie op locatie kunnen zien of precies weten wanneer dispensers bijgevuld moeten worden? Efficiënt inkopen, derving beperken én overzicht behouden. Dat is Elise.

Hoe zorg je voor meer efficiëntie in de zorg?

Elise digitaliseert het volledige inkoop- en logistieke proces, bundelt fysieke goederen- en informatiestromen, financiële stromen en datamanagement. We hanteren korte doorlooptijden en leveren de hoeveelheid die je op dat moment nodig hebt. Geen onnodige voorraad, minder magazijnruimte en minder vrachtkosten. Samen zetten we ons in voor verduurzaming van de keten.

Iedere zorginstelling is uniek daarom wordt het totaalconcept Elise ook volledig afgestemd op de eisen en wensen van de zorginstelling. Zelfs op de diverse bedrijfsonderdelen of locaties van een zorginstelling. Wij bieden een totaalpakket met modulair opgebouwde producten dat erop gericht is het secundaire proces van jouw organisatie te ontlasten. Van het laden van productcatalogi, koppelen van systemen tot en met het op maat inregelen van bestelhoeveelheden, voorraadbeheer, auto-replenishment, dashboarding en training van medewerkers. Elise regelt het.