Elise app

Elise-app

Elise is een innovatief platform dat het volledige facilitaire proces integreert, beheert en ondersteunt. De Elise-app biedt verschillende modules om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten:

Scan & Bestel

Door producten met een handscanner of mobiele telefoon te scannen zet je deze direct in bestelling / klaar voor goedkeuring. Heb je producten in het assortiment van een derde partij, is dat geen probleem. Deze orders worden automatisch doorgestuurd naar een derde partij. Door middel van het scannen van een barcode is het namelijk mogelijk om het gehele assortiment te scannen en te bestellen. Daarnaast is het mogelijk om snel het assortiment in de app te bekijken.

Innovatief platform elise scanner en app

 

Voorraadbeheer

Met deze IoT-oplossing is het altijd inzichtelijk waar producten zich bevinden, welke producten dit zijn, in welke hoeveelheid én in welke staat. Zo kunnen we derving beperken.

Product- en veiligheidsinformatie

Het is mogelijk om diverse instructiefilmpjes, veiligheidsvoorschriften en productinformatie in de app te tonen. Zo hebben medewerkers altijd snel en gemakkelijk toegang tot instructie en informatie.

Plannen van werkzaamheden

Het device geeft aan in welke ruimtes werkzaamheden verricht moeten worden. Slimme sensoren geven inzicht in welke ruimtes veel gebruikt zijn, welke dispensers bijgevuld moeten worden, welke lampen kapot zijn, enzovoorts. Het device stuurt je efficiënt door het hele gebouw en zorgt ervoor dat er geen tijd verloren gaat.

Urenregistratie

In de app kunnen medewerkers bijhouden hoe lang ze met bepaalde werkzaamheden bezig zijn. Is er toch extra tijd of werk nodig? Medewerkers kunnen een foto maken van hoe ze een ruimte aantreffen en hoe het eruit ziet bij vertrek.

Internet of Things biedt meer..

Je kunt je voorstellen dat er meer mogelijkheden met de Elise app zijn. Op basis van de behoeften van jouw organisatie kijken wij welke mogelijkheden er zijn.

Bekijk hier Elise in het IoT Journaal