Over King

Elise; innovatie van King

King is totaalleverancier van facilitaire en medische verbruiksartikelen in Nederland. Met innovatieve totaalconcepten nemen we onze klanten inkoop- en logistieke processen uit handen, waardoor zij zich kunnen richten op hun core business. King ontzorgt volledig op het gebied van inkoop, bestelling, facturatie en logistiek. Van servetten tot afvalbakken, van koffiebeker tot toiletpapier, alles onder één dak! Daarbij richten we ons op de gezondheidszorg, schoonmaakbranche, zakelijke dienstverlening en overheid. Met enthousiaste en servicegerichte medewerkers willen we elke dag weer de verwachtingen overtreffen zodat jouw klanten niets tekort komen. Want dan is pas echt #alles geregeld.

King is onderdeel van Bunzl Plc, dé specialist op het gebied van verpakkingen, disposables en hygiëneproducten. Een beursgenoteerde organisatie aan de London Stock Exchange die wereldwijd marktleider is in de distributie van non-food producten. Bunzl is actief in 27 landen verspreid over 5 continenten met circa 240 distributiecentra. Met meer dan 13.000 medewerkers zorgen wij er dagelijks voor dat onze klanten worden voorzien van kwalitatief hoogwaardige producten tegen de beste prijs.

MVO beleid King

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) heeft een belangrijke positie binnen het beleid van King. Onder de noemer ‘Believe’ vanuit Bunzl Nederland werken we samen aan duurzaamheid en sociale gelijkheid. Het verminderen van onze impact op het milieu zien we als een belangrijke taak.

Onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn:

  • Verhoging van afval voor recycling en het terugdringen van het storten van afval
  • Vermindering van brandstof voor transport
  • Aanbod van milieuvriendelijke producten