Professioneel schoonmaken

Professioneel schoonmaken; we proberen allemaal zo efficiënt mogelijk schoon te maken. Duurzaamheid, optimale inzet van personeel en de continue behoefte aan verbetering van werkwijzen leidt tot andere inkoopstrategieën en contractvormen. Prijzen staan onder druk. Hoe kan jij tijd en kosten besparen? Met de IoT-oplossing van King wordt professioneel schoonmaken eenvoudiger en ben je voorbereidt op de toekomst.

Professioneel schoonmaken

Data gestuurd schoonmaken met behulp van de IoT-oplossing; Elise. Hiermee richt je bedrijfsprocessen efficiënt in waardoor tijd en kosten worden bespaard. Facilitair managers, inkopers en schoonmaakteams kunnen nu anticiperend te werk gaan en precies doen wat nodig is, waar het nodig is en wanneer het nodig is. Zelfs op complexe en drukke locaties. Elise geeft inzicht in hoe vaak een bepaalde ruimte is gebruikt en dus vaker schoongemaakt moet worden. De dagindeling voor een schoonmaker wordt dus bepaald op basis van data. Hierdoor kan je als organisatie nog beter sturen op kwaliteit. Arbeidskosten worden verlaagd, er wordt een hogere klanttevredenheid gecreëerd én medewerkers gaan met meer motivatie aan de slag. Elise maakt professioneel schoonmaken eenvoudig.

Eenvoudig inkopen

Met de Elise App van King is het eenvoudig om artikelen te bestellen door de barcode te scannen. Het hele inkoopproces is met Elise vereenvoudigd, gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Hierdoor gaat bestellen en bevoorraden beter en sneller. Incourante voorraden voorkom je dus met Elise. Én King optimaliseert het standaardassortiment per werkmethode. Een volledig geprofessionaliseerd proces.

De Elise App beschikt over een gedetailleerd procuratieschema waarbij eenvoudig kan worden bepaald wie, waar en voor hoeveel euro zij gemachtigd zijn om te bestellen of goed te keuren. Dit wordt allemaal vastgelegd in de autorisatie workflow van het procurementplatform, zodat de structuur makkelijk aan te passen is. Met Elise heb je inzicht en overzicht in je hele inkoop- en logistieke proces, waardoor jij je kunt richten op het primaire proces; professioneel schoonmaken.

De Elise App van King wordt ondersteund door de beste applicatie ontwikkelsoftware die nu in de markt voorhanden is: WEM. WEM is door de Nederlandse overheid erkend als een bijzonder innovatieve Nederlandse ontwikkeling.